Solliciteren voor vakantiewerk

Interesse in een vakantiejob? Hieronder vind je meer info.
Vul onderstaan reactieformulier volledig in. De velden met een * zijn verplicht in te vullen

 Werkomgeving

Je staat op de winkelvloer van een doe-het-zelf zaak en werkt samen in een team van jonge mensen. Het assortiment in een Hubo Filiaal is bijzonder ruim en gaat van technische produkten (sanitair, elektriciteit,…) tot allerhande producten voor tuin, huishouden, decoratie… (meer info vind je op www.hubo.be ) Als je in een Tom&Co filiaal solliciteert kom je dan weer in contact met alles wat te maken heeft met huisdieren.

Functie – doel

Je draait mee in de organisatie van de goederenstroom : bestellingen worden geleverd door de leverancier en dienen snel aangevuld te worden. Daarnaast sta je mee in voor het aanvullen van goederen uit de stockage-ruimte. Je komt in contact met klanten, beantwoordt zo veel mogelijk hun vragen of verwijst hen door naar één van onze medewerkers. Je helpt klanten bij het inladen van bestellingen in hun wagen. Tijdens minder drukke momenten help je mee bij het algemeen onderhoud van de winkel. Tevens kan van je gevraagd worden om data in een computerprogramma in te voeren.

Functie – eisen

Je bent minimum 16 jaar oud. Je kan perfect in een team samenwerken en je hebt een vlotte sociale omgang met klanten. Je vindt het niet erg om een ruim takenpakket aan te gaan. Je kan tevens zelfstandig werken en je bent initiatiefvol. Zaterdagwerk is geen probleem. Je uurrooster is flexibel. (op basis van 38 uur per week). Je kan vlot met een computer, maar daarentegen vind je het helemaal niet erg om je handen vuil te maken aan het ‘ruwere’ werk.

Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer

Indien je geen document kan oploaden, vul dan onderstaande velden in :

( hobby's, interesses, computerkennis, ...)

Opmerkingen